Anunt Public

 

A N U N Ţ

            În conformitate cu prevederile art. 6 din Legea nr. 52/2003,  privind transparenţa decizionala în administraţia publica şi a Legii nr. 544/2001, privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare, cu modificari si completari ulterioare, Primarul Orașului Eforie propune  spre  dezbatere  publica    PROIECTUL  DE INVESTIȚII  privind Dezvoltarea infrastructurii de agrement in statiunea Eforie Sud/ Eforie Nord.

Descrierea Proiectului/Tema de proiectare a fost afişată  la sediul propriu al Primariei Orașului Eforie din strada Progresului nr.1 Eforie Sud, in data de 27.04.2016 şi publicat in data de 27.04.2016 pe site-ul Primariei www.primariaeforie.ro

Persoanele interesate, structuri asociative, reprezentanţi ai societăţii civile, mediul de afaceri, etc.,  pot trimite  in scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de investiții,  la sediul Primariei Orașului Eforie din strada Progresului nr.1 Eforie Sud, respectiv   in format electronic pe adresa  de e-mail secretariat@primariaeforie.ro, pana pe data de 08.06.2016.

Pe data de 14.06.2016, ora 12.00 va fi organizată o întâlnire împreună cu entităţile implicate în dezvoltarea locală în vederea finalizării etapei de consultare publică a PROIECTULUI  DE INVESTIȚII  privind Dezvoltarea infrastructurii de agrement in statiunea Eforie Sud / Eforie Nord.  Această întâlnire va avea loc la adresa strada Avram Iancu Eforie Sud – Centrul de relatii cu publicul.

 

 

 

 

 

 

Anunțul curent face parte din : Comunicate
Sari la conținut