Conducatorii autovehiculelor de marfa au obligatia de a obţine Autorizatie de circulaţie de la Primăria Eforie. In vederea eliberarii “Autorizatiei de circulatie” solicitantul va inainta o cerere tip la care va anexa urmatoarele: copia certificatului de inmatriculare a societatii, copia talonului sau a cartii de identitate a autovehiculului pentru care se urmareste obtinerea autorizatiei si alte copii ale documentelor legale relevante.

Contravaloarea taxei poate fi achitata prin ordin de plata in contul Primariei Oraşului Eforie deschis la Trezoreria Oraşului Eforie, prin numerar la casierie sau direct, la funcţionarii cu drept de încasare pe teren a taxei.

 

OBLIGAȚIA DE PLATĂ A TAXEI DE PROMOVARE TURISTICĂ

(1)Taxa specială pentru promovarea turistică a Orașului Eforie se percepe în sumă de 3 lei/persoană/noapte cazare pentru fiecare zi de sejur a turistului, valoare care nu include TVA.

(2)Taxa specială pentru promovarea turistică a Orașului Eforie se datorează de către unitatea de cazare, odată cu luarea în evidență a persoanelor cazate.

Cititi mai mult

Sari la conținut