RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile joi – 18 ianuarie

La nivelul sistemului de distribuție a apei potabile din localitatea Eforie Sud se vor executa lucrări de racordare a noilor conducte, cu diametrul de 250 mm, de pe străzile Ion Movilă şi Nicolae Titulescu. Pentru realizarea acestor operațiuni, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile joi-18 ianuarie 2024, în intervalul orar 07.30-19.30.

Vor fi afectati de lipsa apei toți consumatorii din zona străzilor Stefan cel Mare, Mărăști, Mihai Eminescu, IC. Brătianu, Doctor Cantacuzino, Dorului, Faleza, Dezrobirii, Carmen Silva, bd. Republicii.

Investiția face parte din contractul de lucrări cu finanțare europeană derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL9 “Reabilitare rețele de distribuție, rețele de canalizare Eforie Sud, județul Constanța”, în valoare totală de peste 18 mil. lei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a aper potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Anunțul curent face parte din : Știri si Noutăți
Sari la conținut