RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în cursul zilei de luni – 12 februarie 2024, în intervalul orar 01.00 21.00

Ca urmare a unei avarii înregistrate la nivelul conductei de aducţiune cu diametrul de 800 mm din localitatea Lazu, zona Rompetrol, RAJA S.A. este nevoită să înlocuiască un tronson din această instalaţie. Lucrările vor fi executate în cursul zilei de luni – 12 februarie 2024, în intervalul orar 01.00 21.00.

Vor fi afectaţi de lipsa apei consumatorii din localităţile Eforie Nord, Lazu şi Agigea.

În vederea reducerii timpului de execuţie a intervenţiei, ţinând cont de complexitatea lucrărilor, echipele RAJA au demarat în urmă cu două zile activităţile pregătitoare: s-au executat săpăturile, au fost aduse materialele necesare şi a fost montat noul tronson pe poziţie, astfel incât totul să se desfăşoare în timp operativ.

Având în vedere lungimea instalaţiei, a diametrului acesteia, dar şi a debitului de apă, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare zonă afectată, pe măsură ce sistemul va intra în presiune şi în functie de topografia reţelei.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaţilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenţie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi să îşi asigure rezerva minimă pentru consum şi uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Anunțul curent face parte din : Știri si Noutăți
Sari la conținut