PROGRAM CU PUBLICUL al SPCLEP EFORIE IN DATA DE 09.01.2024 SUSPENDAT

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor electrice, va anunțăm pe această cale că se va întrerupe alimentarea cu energie electrică a locurilor de consum situate în:

Localitatea Eforie, Poliția Eforie

dată de : 09.01.2024 în intervalul orar : 08:00 – 16:00

Lucrările ce urmează a se efectua au ca scop:

– Creșterea calității serviciilor de distribuție a energiei electrice oferite clienților;

– Sporirea siguranței în alimentare cu energie electrică;

– Sporirea siguranței distribuției de energie electrică cu riscuri cât mai reduse în scopul prevenirii rănirilor clienților, populației și a personalului E-distribuție

E-Distribuție Dobrogea SA a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru bună administrație și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României, nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventualele probleme în alimentare, peturba temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Va mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Anunțul curent face parte din : Știri si Noutăți
Sari la conținut