Cuvant de intampinare

Adresez salutul meu tuturor celor care vizitează această pagină web, iar din partea comunitaţii pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla cât mai multe despre orașul Eforie.
Orașul Eforie, recunoscut ca ,,Oraşul dintre ape”, este aşezat pe o fâşie de pământ între Marea Neagră şi Lacul Techirghiol, oferind privitorilor imagini de vis. Ca oraș, Eforie a fost fondat în anul 1966, prin unificarea administrativă a celor două localități componente Eforie Nord și Eforie Sud. Iată așadar că în 2016, se împlinesc 50 de ani de când Eforie există sub această formă.
Eu, din funcția de primar, îmi propun ca tot ceea ce întreprind, să fie în interesul comunităţii, fiind conștient de gradul de responsabilitate pe care mi l-am asumat.
Sper ca prin informaţiile pe care le vom furniza, să avem un contact permanent cu tot ce se întampla în localitatea noastră.
Mulţumesc tuturor cetățenilor orașului Eforie și, nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor celor care depun eforturi pentru a ajuta la implementarea proiectelor noastre.
Primar,
Robert Nicolae Șerban

Anunțul curent face parte din :
Sari la conținut