La data de 06.02.2017, primarul oraşului Eforie – Robert Nicolae ŞERBAN a semnat Declaraţia privind aderarea la valorile fundamentale, principiile, obiectivele şi mecanismul de monitorizare a Strategiei Naţionale Anticorupţie 2016 – 2020, exprimând astfel, în mod ferm, angajamentul de continuare a eforturilor anticorupţie prin toate mijloacele legale şi administrative corespunzătoare. Primarul se angajează ca, împreună cu reprezentanţii instituţiei, să adoptă toate măsurile necesare pentru evitarea situaţiilor de conflict de interese şi incompatibilităţi, precum şi pentru respectarea interesului public mai presus de orice alt interes şi îşi asumă îndeplinirea măsurilor specifice ce ţin de competenţa exclusivă a instituţiei pe care o reprezintă. Primarul oraşului Eforie susţine şi promovează implementarea cadrului legislativ anticorupţie ce vizează, în principal, prevenirea corupţiei în instituţiile publice şi în special prevenirea corupţiei la nivelul administraţiei locale Eforie.

Prin Dispoziţia Primarului nr. 56/2017 a fost constituit un Grup de  lucru pentru implementarea la nivelul Primăriei Oraşului Eforie a Strategiei Naţionale Anticorupţie 2016-2020, membrii acestuia vor asigura legătura permanentă cu Direcţia Etică, Integritate şi Bună Guvernare din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Cetăţenii oraşului Eforie sunt invitaţi să se alăture primarului în lupta anticorupţie, pentru orice fel de măsuri propuse  având la dispoziţie căsuţa de email anticoruptie@consiliullocaleforie.ro.

 

Download (PDF, 580KB)

OBLIGAȚIA DE PLATĂ A TAXEI DE PROMOVARE TURISTICĂ

(1)Taxa specială pentru promovarea turistică a Orașului Eforie se percepe în sumă de 3 lei/persoană/noapte cazare pentru fiecare zi de sejur a turistului, valoare care nu include TVA.

(2)Taxa specială pentru promovarea turistică a Orașului Eforie se datorează de către unitatea de cazare, odată cu luarea în evidență a persoanelor cazate.

Cititi mai mult

Sari la conținut