S-au finalizat lucrările de reamenajare și modernizare a locurilor de joacă și dotarea grădinițelor și creșei cu ansambluri noi de joacă, delimitate pe categorii de vârstă. La Creșa Oraș Eforie a fost delimitat și spațiul din curte- în imobil funcționează creșa și o grădiniță cu program prelungit- înlocuindu-se aproape toate echipamentele de joaca, pe grupe de vârstă, cu unele noi.

Lucrările au continuat și la Grădinițele cu program normal din Eforie Sud și Eforie Nord – toate echipamentele au fost verificate, cele deteriorate au fost înlocuite cu unele noi, iar cele funcționale au fost recondiționate. Aceste investiții au fost aprobate de Consiliul Local al Orașului Eforie prin HCL nr. 120/10.07.2019.

În anul 2020 urmează să fie modernizat locul de joacă de la Școala Gimnazială nr. 1 Eforie Nord.

OBLIGAȚIA DE PLATĂ A TAXEI DE PROMOVARE TURISTICĂ

(1)Taxa specială pentru promovarea turistică a Orașului Eforie se percepe în sumă de 3 lei/persoană/noapte cazare pentru fiecare zi de sejur a turistului, valoare care nu include TVA.

(2)Taxa specială pentru promovarea turistică a Orașului Eforie se datorează de către unitatea de cazare, odată cu luarea în evidență a persoanelor cazate.

Cititi mai mult

Sari la conținut