Astăzi, primarul Robert Nicolae Şerban a participat la ediţia din acest an a Târgului cu produse tradiționale de toamnă, organizat de Liceul Teoretic ,,Carmen Sylva” în parteneriat cu Primăria orașului Eforie.

Târgul cu produse tradiționale de toamnă ,,Bucuriile toamnei” a reunit în jurul bunătăţilor din bucătăria toamnei elevii liceului ”Carmen Sylva”, preşcolari ai GPP ”Albatros” din Eforie Sud, învăţătoare, educatoare, profesori, părinţi şi bunici. Micii gospodari ajutați de părinți, bunici, doamnele învățătoare și educatoare, s-au întrecut în aranjarea standurilor cu ornamente specifice toamnei, punând la loc de cinste plăcinte, prăjituri, dar şi borcanele cu murături, compoturi, siropuri, gemuri și dulcețuri delicioase. Au demonstrat astfel că sunt buni cunoscători a tot ce înseamnă pregătire pentru umplerea cămărilor cu provizii pentru iarnă, dar au dovedit că au şi spirit antreprenorial.

Târgul s-a desfășurat pe fundalul unui program artistic ce a cuprins melodii şi dansuri, precum și numeroase concursuri sportive în aer liber.Liceul a cumpărat lucrările copiilor pentru a fi expuse în școală.Fondurile strânse din vânzarea produselor vor fi folosite pentru înfrumuseţarea claselor și pentru activitățile extrașcolare ale elevilor.

OBLIGAȚIA DE PLATĂ A TAXEI DE PROMOVARE TURISTICĂ

(1)Taxa specială pentru promovarea turistică a Orașului Eforie se percepe în sumă de 3 lei/persoană/noapte cazare pentru fiecare zi de sejur a turistului, valoare care nu include TVA.

(2)Taxa specială pentru promovarea turistică a Orașului Eforie se datorează de către unitatea de cazare, odată cu luarea în evidență a persoanelor cazate.

Cititi mai mult

Sari la conținut